Nejvíce oslovující články a svědectví, seřadit od Nejnovějších nebo podle Počtu zobrazení ?


Všetko je možné tomu, kto verí

Štefan Patrik Kováč

Ak budete mať vieru ako horčičné zrnko a poviete tomuto vrchu: „Prejdi odtiaľto ta!“ - prejde. A nič vám nebude nemožné. (Mt 17:20) Z Piešťan, kde bývame, sme prišli do Trnavy a na čerpacej stanici som zmeral tlak v pneumatike. Bol som veľmi prekvapený: Bol vyšší, ako keď som fúkal v Piešťanoch! Aleluja! – vykríkol som. Deťom hovorím: Aha, ako nás Boh požehnáva – môžeme ísť aj na kolese s defektom!

Přečíst celé >>

Síla modlitby - zázračná uzdravení

Jiřina Skálová

Jeden večer jsem uložila kluka do postele a sedla do auta, abych si s Tebou mohla v klidu povídat. Nevím, jak dlouho jsem jezdila nocí a modlila se k Tobě, Ježíši, i k Otci a Matce. Prosila jsem za uzdraveni svého syna. A v jedné chvíli jsem to pochopila. Kdo mi dal právo příčit se Tvému rozhodnutí? Ty víš nejlépe, co je pro nás dobré. Moje modlitba se změnila...

Přečíst celé >>

Moje osobní svědectví

Minjaver Vilímková

Natáhla ruku, že ji uchopím a přesně na tom místě se objevil sloup silného světla tak silného, že jsem se strašně lekla, nechala žehličku žehličkou a utíkala ven, kde ještě večeřeli rodiče a ptali se mne, proč jsem tak vyplašená a co se stalo. Tak jsem jim řekla, že to přeci museli vidět, že okno mám tím směrem, kde seděli. Nic prý neviděli a tatínek se rozplakal.

Přečíst celé >>