Nejčtenější články a svědectví, seřadit od Nejnovějšího nebo podle Hodnocení ?


Jak Bůh zachránil našeho syna

Mária Michnová

Bohužel ve 22. týdnu mně odtekla téměř všechna plodová voda. Šance na narození zdravého dítěte tak byla z objektivního hlediska mizivá. Navštívil mě kněz se svátostmi a při odchodu mně pověděl slova, která se mi zapsala do srdce: „Vy jste matka, vy nejlépe víte, co máte dělat."

Přečíst celé >>

Anneliese Michel, posedlá světice?

Andrzej Trojanowski

Ráno 1. července roku 1976 je hezká černovlasá dívka nalezena mrtvá ve své vlastní posteli. Její zmasakrované tělo, poraněný obličej a vytlučené zuby svědčí o strašném utrpení. Rozpálená média, veřejný proces a rozsudek: vinen je kněz, exorcista... Jak mimořádná byla tato německá studentka z Klingenbergu, ze které byl za života vymítán ďábel a po smrti byla mnohými považována za svatou?

Přečíst celé >>

Největší překážka pro vztah s Bohem - strach

Ludvík Šojdr

Člověk, který se Boha bojí, se před Bohem současně i ukrývá. Nechce mít s Bohem žádný vztah. Chce si svůj život řešit ve vlastní režii. A lidstvo uchopilo své životy a řeší dějiny bez Boha. Ve vlastní režii. Kam vše spěje není nijak složité rozpoznat. Planeta se otepluje daleko rychleji, než se předpokládalo, normálně zapršet bez blesků a přívalů už prakticky neexistuje, autoritářství začíná ovládat společnosti, které se ještě nedávno byly schopny nějak demokraticky domlouvat, válečné konflikty jsou reálnější, než kdykoliv byly. Stále větší strach z budoucnosti žene stále více aktivistů do ulic.

Přečíst celé >>

Tělesné uzdravení

Jan Branich

Vnímal jsem, že mě Ježíš miluje a že to On takto promluvil skrze o. Jamese M. Byl jsem dojatý, chválil Boha a děkoval Mu. Žádnou změnu jsem nepociťoval. Ale věřil jsem. Další týden jsem se objednal na nefrologii.

Přečíst celé >>

Moje svědectví

Eliška Bakajová

To, co se pokusím popsat se mi stalo dvakrát. Na Alfě a při křtu. Jsem nesmírně vděčná za to, že Pán klepal na mé dveře a nenechal se mnou odbít, protože ta láska, dokonalé štěstí, radost, nádherné všepronikající světlo a naprostá nádhera, která mě naplnila a nejen naplnila, ale i protknula s celým tvorstvem v jediné sekundě a navíc navěky, je nezapomenutelná. Nejde jen o to, že je to nezapomenutelné, ale od té doby se už prostě nemůžu snažit o nic jiného, než jít blíž a blíž k Pánu.

Přečíst celé >>