Nejčtenější články a svědectví, seřadit od Nejnovějšího nebo podle Hodnocení ?


Přes Kurz Alfa k Ježíši

Iveta Chmelařová

Měla jsem vypracovaný svůj vlastní horoskop, uměla jsem spočítat podle data narození a jména, jaký bude můj život. Okouzlilo mě vykládání karet. Všechno to mělo logiku a zapadalo do sebe. Vůbec jsem si neuvědomovala, jak je špatné to, co dělám...

Přečíst celé >>

Svědectví (ex)homeopata

MUDr. Emília Vlčková

Školitelé používají pseudovědecké formulace...vitální energie... Lékař, který hlouběji pronikne do homeopatie, čínské medicíny ap., se může dostat do zajetí okultismu. Pomalu se u něj změní myšlení, ze kterého se však nedá tak lehce vymanit ...

Přečíst celé >>

Satan donaha

Ludvík Šojdr

Při této zkušenosti jsem si uvědomil, že právě toto je situace, o kterou satan, či jeho služebníci démoni, vůbec nestojí. Že je totiž rozpoznán. Že je přede všemi přítomnými obnažen úplně donaha všechen ten hnus, jehož je nositelem.

Přečíst celé >>

Svědectví kněze - exorcisty.

Společenství pro Ježíše

Pochopil jsem, že je posedlá, že satan přes ní velmi silně působí. Požádal jsem dokonce pět zbožných farníků, aby se modlili během mého obřadu exorcizmu nad tou osobou. A zatímco jsem četl ty obvyklé, tradiční modlitby exorcizmu, satan se vysmíval. Mluvil anglicky. Ponižoval mně, posmíval se mi.

Přečíst celé >>

Ježiš nie je nudný ani pochmúrny

Zuzana Černá

Po prečítaní Biblie som dostala dar vedenia Duchom Svätým. Ten mi postupne ukázal, že moja predstava o Bohu je mylná. On nie je sudcom, ktorý si len zapisuje moje chyby a tiež odo mňa nežiada aby som bola stále utrápená a príliš vážna...Pán Ježiš je "živý", plný radosti a nepochopiteľnej lásky.

Přečíst celé >>